1 Klik se i ove godine sudjeluje na sajmu Relax Adria u Opatiji, događaju namijenjenom hotelijerima, vlasnicima vila i kućama za odmor, hotela i apartmana, kao i arhitektima, dizajnerima i ostalim stručnjacima na području uređenja interijera i okoliša.

Nova aplikacija – Prijavi Turiste

Što se tiče proizvoda za iznajmljivače, 1 Klik ove godine donosi poslasticu koja bi bila za prste polizati kad ne bi bila aplikacija. Radi se o aplikaciji Prijavi Turiste, odličnom alatu za iznajmljivače u kojem mogu jednostavno i brzo prijavljivati turiste, izrađivati i ispisivati račune te pratiti promet.

Dobra vijest je da je sama aplikacija besplatna i da vaši troškovi kao iznajmljivača ovise o broju prijava. Prvih 15 prijava je besplatno, a za daljnje prijave možete odabrati jedan od nekoliko paketa plaćanja prijava koje aplikacija nudi. Svakako ćemo više pisati o samoj aplikaciji, a u međuvremenu, očitajte QR kod na slici ispod i preuzmite aplikaciju na svoj mobitel!

Digitalne brave koje ćemo predstaviti na sajmu skupa s aplikacijom lijepo zaokružuju ovu iznajmljivačku priču. Kako aplikacija znatno olakšava i ubrzava proces prijave turista, tako digitalne brave pružaju jednostavnost, uštedu vremena i sigurnost za vas i vaše goste. Niže ćemo vam predstaviti najvažnije i najpopularnije.

Šaljite i kontrolirajte šifre za ulaz u objekt pomoću Code key-a

Kontrola pristupa Code key omiljen je uređaj za iznajmljivače zbog toga što nudi potpunu kontrolu nad šiframa koje šaljete svojim gostima. S Code Key kontrolom pristupa uvijek ćete znati tko i kada ulazi u vaš objekt. Na e-mail adresu dobivate obavijest o dolasku gosta. Straha od gubitka ključeva nema, kao ni bojazni da će netko imati kopiju Vašeg ključa. Brisanjem PIN-a nakon što gost napusti vaš objekt eliminirate svaki strah od neželjenog ulaza.

Digitalne nadbrave – pionirke praktičnosti i jednostavnosti

Ove digitalne nadbrave koje rade na baterije vrlo su praktične jer ne zahtijevaju instalaciju kompletnog sustava zaključavanja – dovoljno je samo ugraditi ih iznad postojećih kvaka. Digitalna nadbrava Yale YDR 3110 vrlo je popularan izbor među iznajmljivačima. Dozvoljava pristup objektu pomoću unosa PIN brojeva, a očitava i RFID kartice i druge medije kao što su RFID privjesci ili narukvice. Yale YDR 4110 biometrijska je nadbrava koja se posebno ponosi svojim svojstvom očitanja i pohrane otisaka prstiju, što predstavlja posebno visok stupanj sigurnosti.

Digitalne brave

Nemojmo zaboraviti i na digitalne brave – one zamjenjuju postojeći sustav zaključavanja. Posebno su pogodne ako želite zamijeniti postojeći sustav zaključavanja ili ugraditi novi na nova vrata. Ove dvije brave, Yale YDM 3109 i Yale YDM 4109, rođakinje su nadbravama po svojim mogućnostima – 3109 je slična nabdravi 3110, dok je 4109 slična nabdravi 4110.

Što još reći? Vidimo se tamo!

Želite li zaokruženu iznajmljivačku priču s digitalnim bravama i aplikacijom, svratite na naš štand i porazgovarajte s našim prodajnim predstavnicima. Sigurni smo da ćete pronaći zajednički jezik koji će iznjedriti najbolje rješenje za vaš posao!