1 Klik sudjeluje na ovogodišnjem 33. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore. Ako ste u prolazu ili ste namjeravali posjetiti Kongres, navratite na naš štand i pogledajte našu ponudu proizvoda za ugostitelje i turističke djelatnike. Dolazimo s glavnim katalogom rješenja za optimizaciju poslovanja djelatnika u tim djelatnostima; donosimo digitalne brave i nadbrave, uređaje za kontrolu pristupa i odlagač kartica.

Digitalne brave i nadbrave donose mnogo prednosti – olakšavaju i pojednostavljuju pristup sobi, eliminiraju potrebu za ključevima a time i prostorom za njihovo skladištenje te pružaju veću sigurnost od “običnih” brava. Donosimo vam 4 nadbrave i brave: Yale 3110, Yale 3109, Yale 4110 i Yale 4109.

Kontrola pristupa Code Key i DH 7616 odličan su odabir za ulazna vrata. DH 7616 obično je favorit za ulaz u zgrade, a Code key je miljenik apartmana zbog svoje online funkcije – vlasnik apartmana gostu putem aplikacije šalje šifru za ulaz u sobu, eliminirajući si time nužnost  dočekivanja gosta.

Da su naši proizvodi i vizualno privlačni možete se uvjeriti u ovom videu, kao i pospajati navedena imena s “licima”. Vidimo se tamo!