Prekrasnom i kvalitetnom fitness centru City Gym-u Zadru nedavno smo pomogli olakšati vođenje i upravljanje poslovanjem. Blaženko Mrkić, svjetski prvak u bodybuildingu, odlučio nam je ukazati povkerenje u svojoj četvrtoj teretani u Zadru, sa spravama koje predstavljaju novitet u ovom segmentu na području Dalkamcije. Ovaj nivo kvalitete lijepo smo upotpunili našom recepcijskom platformom eKlik, čija je glavna prednost pojednostavljivanje i automatiziranje svakodnevnih procesa vezanih uz poslove recepcije, skladište i vođenje fitnessa.

Tako članovi City Gym-a sada na info terminalu, odnosno na zaslonu ulaznog čitača, mogu vidjeti status svoje članarine, a članovi radnog tima City Gym-a na raspolaganju imaju program koji im nudi velik broj recepcijskih funkcija, kao što su prijava i odjava članova, rezervacije termina i drugo.

city-gym-fitness-2

Postavili smo i izlazni čitač na kojeg članovi prislanjaju RFID medij (RFID karticu ili RFID narukvicu) kako bi izašli iz fitnessa. Naš program eKlik povezan je s barijerama tako da software eKlik, barijere i čitači tvore jedan povezani sustav koji pojednostavljuje i omogućavat članovima automatski prolaz jer se ne moraju prijavljivati na recepciju, što pak osoblju na recepciji ostavlja dovoljno vremena da se bave drugim poslovima.

 

Imate fitness? Ili ste ga u planu otvoriti, a željeli biste odmah ubrzani, automatizirani i olakšani start za vaš biznis? Ako je odgovor da, javite nam se na info@eklik.hr!