Puno je vrsta i namjena kartica pa ćemo krenuti od nekih najzastupljenijih i najpoznatijih:

Vjerojatno najpoznatija kartica je kreditna kartica koja ujedno mora zadovoljiti i najviše standarde kvalitete u smislu trajnosti i sigurnosti.
Mi s ponosom možemo reći da smo pružatelj usluga kartičnim kućama, što potvrđuje da smo zadovoljili najviše standarde kvalitete i sigurnosti.

Nakon kreditnih kartica, najkorištenije su kartice važne za dokazivanja identiteta, a to su osobna iskaznica, zdravstvena iskaznica, ID kartica za evidenciju radnika.

Kao komercijalno najkorištenije i najpoznatije su loyalty kartice pomoću kojih vlasnik skuplja bodove, popuste ili druge važne informacije, koje onda može zamijeniti za neke prednosti ponuđača.

Ostale vrste kartica koje se korite su članske iskaznice, kartice koje se koriste unutar turističkih naselja, a sve češće i kao posjetnice koje su vrlo trajne i atraktivne te pružaju velik broj mogućnosti.

Svaka kartica, donosi korist i korisniku i izdavatelju jer olakšava komunikaciju, štedi vrijeme, osigurava posebne ugovorene pogodnosti te osigurava razne mogućnosti, a sve prema željama naručitelja.

Želite saznati više o vrstama kartica i njihovoj namjeni ili želite naručiti kartice za svoje poslovanje? Kontaktirajte nas i rado ćemo s vama pronaći optimalno rješenje i ponuditi vam karticu s najboljim omjerom kvalitete, sadržaja i cijene.