+385 1 30 98 900  |  +385 99 50 56 188‬ info@1klik.com.hr
Home » Kartice, kartice, plastike u novčaniku

Kartice, kartice, plastike u novčaniku

Kreditne kartice, osobne iskaznice, zdravstvene knjižice, loyalty kartice nekog lanca trgovina, posjetnica i sl. najčešće su kartice koje se nalaze u vašem novčaniku.
Bilo kao izdavatelj ili korisnik kartice, želimo vam skrenuti pozornost na bitne stavke vrste, izgleda, trajnosti i sigurnosti.

Danas se kartice nalaze u sve široj upotrebi i sve je više onih koji su u mogućnosti ponuditi uslugu izrade naručene kartice, ali postoji nekoliko detalja na koje treba obratiti pažnju prije konačnog odabira i narudžbe:

Namjena i vrste kartica: Dokaz članstva / Identifikacija / Bon / Lojalnost / Plaćanje / …
Način izrade i vrsta materijala: Digitalni tisak i plastifikacija / Digitalni tisak i laminacija tvrdom folijom / Sitotisak na PVC ploče
Način korištenja: Svakodnevno / Povremeno / Rijetko

Kartice mogu sadržavati otisnute vidljive podatke (članski broj, ID oznaka, osobni podaci), ali mogu sadržavati i ugrađene informacije (magnetna traka, barkod, RFID,…) koje će čitači registrirati.

Znate li da većinu svojih kartica možete arhivirati kod kuće, a preuzeti samo barkod ili drugi podatak koji možete pokazati nadležnoj instituciji ili trgovini?

Pratite nas i saznajte sve što vas zanima o karticama, a niste imali koga pitati i pitajte svakako ono na što još nismo stigli odgovoriti.

2018-04-10T15:45:33+00:00
Top