+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi i usluge kao rješenja

Proizvodi i usluge kao rješenja za pojedine djelatnosti

U ovom odjeljku možete pregledati većinu proizvoda koje nazivamo “preporučenim proizvodima” za pojedine djelatnosti. Ukoliko pokrećete, mijenjate ili posve restrukturirate djelatnost, krenite od ove stranice i pregledajte standardnu ponudu proizvoda i usluga.

Odlučili smo se ovako izdvojiti proizvode stoga što se u praksi pokazalo mudrom odlukom ponuditi pojedinim djelatnostima točan raspon proizvoda i usluga na sažet način. Pregledom proizvoda po djelatnosti dobit ćete sliku o tome što Vam je sve potrebno kako biste uspješno, a cjenovno povoljno, pokrenuli digitalizaciju poslovanja i postigli sve povoljnosti koje iz takvog poslovanja proizlaze.

Odaberite djelatnost, pregledajte proizvode i javite nam se s upitom za ponudu ili konzultaciju. Na ovaj način ćete lakše integrirati više proizvoda i usluga u objedinjeni sustav.

Naravno, za svaki proizvod ili uslugu možete odmah vidjeti i povezane proizvode te ih postaviti u košaricu za kasniju kupnju. Svako opremanje (implementacija) bilo programske opreme ili očvrsja (hardware) zahtijeva pomno planiranje u čemu će Vam pomoći i naš odjel razvoja i tehnologije.

1