+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Barijera (skrivenog krila, niska) tip HG 01-C
Šifra:

Barijera (skrivenog krila, niska) tip HG 01-C

Okretna barijera je alat koji omogućuje kontrolu prolaza i sprječavanje nekontroliranog ili neovlaštenog prolaza na stadionima, sportskim dvoranama, zabavnim sadržajima, poslovnim centrima, prometnim površinama , muzejima, bankama, industrijskim postrojenjima i svim prostorima u kojima je potrebna kontrola masovnijeg ulaza i izlaza. Konstrukcija se sastoji od nehrđajućeg čelika.

Osim modela koji omogućuju prolaz osobama s invaliditetom i modela iz BT 3xx serije, primjenjuje se sustav “samo jedna osoba prolazi u jednom trenutku”. Barijere se mogu aktivirati za oba smjera. U modelima za dvostruki prolaz oba prolaza su integrirana u jedan sustav. Prednost ovih barijera jest da su vrlo uravnoteženog i robusnog dizajna. Barijere ovog tipa imaju rade s bilo kojom vrstom sustava kontrole pristupa kao što su barkod, magnetske kartice, čitači NFC, tokeni, sustavi na gumb i slično.

Zbog svojih iznimnih strukturnih karakteristika, na barijere ne utječu vanjski uvijeti. Mehanički dio sustava je niklom presvučen i pocinčan protiv korozije. Jednoprolazni modeli su dizajnirani kako bi se omogućio prolaz za otprillike 1800 ljudi na sat, u oba smjera.

Pogledajte katalog  Turnstile HG 01

Opis

Snaga: 110 / 220V. 60 / 50Hz. AC (% ± 10) 24V. DC u stanju čekanja ~ 11W. maks. ~ 60W.

Dimenzije: 1465 x 1030 x 325 + duljina krila (275 mm)
Težina: ~90 kg ( jedna jedinica)
Tijelo naprave: Središnji i prednji paneli su izrađeni završnim slojem
nehrđajućeg čelika; bočne ploče barijera su izrađene od standardnog nehrđajućeg
čelika “304 grade”.
Gornji poklopac : 20 mm tvrdi prirodni granit crne boje visoke estetske i funkcionalne vrijednosti, a moguće izvedbe su i od nehrđajućeg čelika ili drva.
Indikatori: Zelena strelica i crveno LED svjetlo
Radna temperatura, vlažnost, IP Ocjena, MCBF: -20°C do +68°C / RH 95% nekondenzirajuće / IP 44 unutarnji model / 1M ciklusa
Sustav kontrole: Svi ulazi se kontroliraju optičkim senzorom. Kompatibilan sa svim sustavima kontrole pristupa koje pružaju suhi kontakt ili uzemljenje.
Dodatni moduli: RS232 / RS485 / TCP IP.
Način rada: Dvosmjerni prolaz, ručno kontroliran (opcija: motoriziran).
Hitni način rada: U slučaju nestanka struje krila se uvlače i omogućuju slobodan prolaz.
Protok: Kapacitet mehanizma ( ručni sustav ) : ~ 90 prolaza / minuta. Nominalno: ~ 25-46 prolaz u minuti (preporučeno)

0