+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Barijera (skrivenog krila, niska) tip SG 90
Šifra: CAOZ.SG90

Barijera (skrivenog krila, niska) tip SG 90

  • omogućuje poboljšanu sigurnost pristupa putem senzora i različitih visina stakala
  • namijenjena elegantnim lokacijama
  • pogodna i za pješake s ograničenom pokretljivošću

Pogledajte katalog SG 90 katalog

Opis

O kakvoj se barijeri radi?

Barijera tip SG 90 dizajnirana je posebno za elegantne lokacije u namijenjene kontroli pristupa pješaka. Pruža sigurnost na niskoj i srednjoj razini. Omogućuje poboljšanu sigurnost pristupa putem senzora i različitih visina stakala. Zahvaljujući značajci prepoznavanja kolica/kofera, nudi udobne i neprekidne prolaze. Pogodna je i za pješake sa smanjenom pokretljivošću.

S kojim identifikatorima radi?

Rade s bilo kojom vrstom kontrole pristupa, kao što su:

  • barkod (1D, 2D, QR kod)
  • NFC kartice
  • sustavi na gumb
  • ostalo

Kojim je prostorima namijenjena ova barijera prolaza?

Namijenjena je onim prostorima u kojima je potrebna kontrola prolaza pješaka sa visokim nivoom sigurnosti.

Od kojih je materijala napravljena barijera?

Napravljena je od nehrđajućeg čelika “304- Grade”. Ploče od nehrđajućeg čelika i akrila u oba smjera opremljene su gornjim poklopcem za prekrivanje čitača uređaja.

 

Tehničke značajke

Snaga 110/220-240V. 60/50Hz. AC (%± 10) 24V.DC
-U stanju pripravnosti ~ 10W. Tijekom rada ~ 39W. (Jednostrano)
-U stanju pripravnosti ~ 20W. Tijekom rada ~ 78W. (Središnja jedinica)
Pokret krila Elektronički kontrolirano brzo kretanje krila za brze i glatke prolaze
Karakteristike krila Krila od kaljenog stakla od 12 mm osvijetljene mekom plavom bojom otporna na udarce (opt. Polikarbon). Prolazna traka sastoji se od dvije jednostrane jedinice.
Tijelo naprave Satenski nehrđajući čelika “304- Grade”. Ploče od nehrđajućeg čelika i akrila u oba smjera opremljene su gornjim poklopcem za prekrivanje čitača uređaja. Ispod ovih ploča ima dovoljno prostora za ugradnju različitih uređaja za čitanje i ožičenje. Akrilne ploče preporučuju se za integraciju RF jedinica.
Gornji poklopac 20 mm. gusti prirodni granit (Star Galaxy Black) kamen na vrhu standardna je značajka za dekoraciju i estetski izgled. Dostupni su različiti uzorci i boje granita. (Opt. nehrđajući čelik, kaljeno staklo ili drvo)
Brzina krila Brzinu krila elektronički kontrolira podesivi PWM motorni pogonski sustav. 900 mm visina krila: ~ 1.3 sekunde. 1200 mm visina krila: ~ 1.6 sekundi. 200 mm visina krila: 1.8 sekundi.
Indikatori  Kružno crveno LED osvjetljenje ispod gornjeg poklopca; svjetlo je plave boje boje u mirovanju, a zeleno za vrijeme registracije autoriziranog prolaza, a crveno ukoliko se registrira neautorizirani prolaz.
Radna temperatura, vlažnost, IP Ocjena, MCBF  -20 ° C do + 68 ° C (opcija: -50 ° C s grijačem)
RH 95% bez kondenzacije / IP 44 Unutarnji model
Sustav kontrole  Svi ulazi su kontrolirani optičkim senzorom. Kompatibilan sa svim sustavima kontrole pristupa koji pružaju suhi kontakt ili uzemljenje
Značajke sustava i rada Mikroprocesorski upravljani, PWM istosmjerni motorni pogonski mehanizam; detekcija IC prolaza s više senzora sustav. Krila su zatvorena prelazeći traku u stanju pripravnosti. Krila se brzo otvaraju kako bi se omogućio prolaz kada se ulaz prima u oba smjera
Standardne značajke Matrični pokazivači smjera i statusa, gornji poklopac od prirodnog granita, nehrđajući čelik i akril poklopci čitača u oba smjera, funkcionalnost prolaza za kolica za prtljagu.
Hitni način rada Sustav omogućuje slobodan prolaz otvaranjem krila dok se okreću svi pokazivači i krila zelena nakon prijema ulaza za hitne slučajeve iz alarmnog sustava. Krila se otvaraju automatski u slučaju
nestanak napajanja u zadanom načinu rada za otkazivanje otvaranja (napaja se pomoću unutarnje rezervne baterije). Korisnik može odabrati način zatvaranja u slučaju kvara unutarnjim dip prekidačem.
Protok Kapacitet mehanizma: ~ 1-120 prolaza/min; Nominalno: ~ 25-50 odlomaka u minuti (Preporučena referentna slika). Korištenje različitih jedinica za kontrolu pristupa može promijeniti brzinu protoka.

 

0