+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Barijera (staklenokrilna, niska) tip GL A1
Šifra: CAOZ.GL.A1

Barijera (staklenokrilna, niska) tip GL A1

Okretna barijera je alat koji omogućuje kontrolu prolaza i sprječavanje nekontroliranog ili neovlaštenog prolaza na stadionima, sportskim dvoranama, zabavnim sadržajima, poslovnim centrima, prometnim površinama , muzejima, bankama, industrijskim postrojenjima i svim prostorima u kojima je potrebna kontrola masovnijeg ulaza i izlaza. Konstrukcija se sastoji od nehrđajućeg čelika.

Osim modela koji omogućuju prolaz osobama s invaliditetom i modela iz BT 3xx serije, primjenjuje se sustav “samo jedna osoba prolazi u jednom trenutku”. Barijere se mogu aktivirati za oba smjera. U modelima za dvostruki prolaz oba prolaza su integrirana u jedan sustav. Prednost ovih barijera jest da su vrlo uravnoteženog i robusnog dizajna. Barijere ovog tipa imaju rade s bilo kojom vrstom sustava kontrole pristupa kao što su barkod, magnetske kartice, čitači NFC, tokeni, sustavi na gumb i slično.

Zbog svojih iznimnih strukturnih karakteristika, na barijere ne utječu vanjski uvijeti. Mehanički dio sustava je niklom presvučen i pocinčan protiv korozije. Jednoprolazni modeli su dizajnirani kako bi se omogućio prolaz za otprillike 1800 ljudi na sat, u oba smjera.

Pogledajte katalog  Turnstile GL A1

Opis

Snaga: 110 / 220V. 60 / 50Hz. AC (% ± 10) 24V. DC u stanju čekanja ~ 2W. maks. ~ 65W.

Dimenzije: Cilindrično tijelo 1030mm x Ø230mm x Širina krila (450 – 900mm)
Težina: ~90 kg ( jedna jedinica)
Tijelo naprave: 1mm debelo, jednokomadno, “304-Grade” cilindrično tijelo od nehrđajućeg čelika
Krila: Svako krilo je izrađeno od snažnog kaljenog stakla ( moguća izrada barijera od od Lexana i Pleksiglasa) debljine 550 ili 900 mm.
Gornji poklopac: 20 mm tvrdi prirodni granit crne boja) kamen na vrhu je
standardna značajka za ukrasne i estetski izgled.
Indikatori: kružno crveno LED osvjetljenje ispod gornjeg poklopca; svjetlo je plave boje boje u mirovanju, a zeleno za vrijeme registracije autoriziranog prolaza, a crveno ukoliko se registrira neautorizirani prolaz
Radna temperatura, vlažnost, IP Ocjena, MCBF: -20 ° C do + 68 ° C (opcija: -50 ° C s grijačem)
RH 95% bez kondenzacije / IP 54 Vanjski model (opcija: IP 56) / 1M ciklusa
Sustav kontrole: Svi ulazi su kontrolirani optičkim senzorom. Kompatibilan sa svim sustavima kontrole pristupa koji pružaju suhi kontakt ili uzemljenje.
Dodatni moduli: RS232 / RS485 / TCP IP.
Način rada: Motorizirani mehanizam dvostrukog smjera s kontrolom zakretanja i brzine. Sustav otvara krilo u oba smjera nakon primanja signala za propuštanje.
Hitni način rada: U slučaju nestanka krilo se otvara i omogućuje slobodan prolaz ili se može
gurnuti ručno u slučaju nestanka struje.
Protok: Kapacitet mehanizma ( ručni sustav ) : ~ do 120 prolaza / minuta. Nominalno: ~ 15 prolaz u minuti (preporučeno)

0