+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Evolis Avansia ribon YMCKK (400 ispisa)
Šifra: EVO.R.YMCK-RT5F011

Evolis Avansia ribon YMCKK (400 ispisa)

Ribon za Evolis Avansiu YMCKK za obostrani print. Prednja stranica print u boji  (overlay) zadnja stranica crni otisak. Koristi se u kombinaciji s odgovarajućim Re-Transfer filmom.

  • Ribon u boji od 5 panela: žuti, magenta, cyan, crni, crni
  • Ispisa po roli: do 400
  • Za printere: Avansia
  • Šifra proizvođača: RT5F011EAA

Opis

Koristite YMCKK ribon za bilo koji jednostrani ili obostrani ispis u boji

Evolis YMCKK ribon sastoji se od žutog (Y), magenta (M), cyan (C) i crnog (K) i dodatnog crnog (K) panela. Ovaj ribon se koristi za obostrani ispis uz pomoć YMC panela te prvog K panela za ispis na prednjoj strani, a drugi K panel se koristi za ispis na stražnjoj strani kartice. Dva K panela se sastoje od crne smole te ispisuju tekst i barkodove.

RT5F011EAA ribon je dizajniran za rad s Evolis Avansia kartičnim printerom te mora biti korišten uz transfer filmove za Avansia kartični printer.

Evolis elektronički ključ dolazi sa svakim ribonom u boji. Prvo ćete trebati instalirati ribona a zatim ključ unutar printera.

Elektronički ključ je opremljen s RFID oznakom koja komunicira s elektroničkom pločom unutar printera. Bez ovog ključa printer neće tiskati.

 

Tehničke značajke

Ribon u boji se sastoji od PET (polietilen tereftalat) materijala uz tanki sloj specijaliziranog premaza. Koncentracija bojila je veoma niska te su netopljivi u vodi. U procesu ispisa riboni difuziraju tek na temperaturama iznad 50°C.

 

Preporuke skladištenja

Preporučuje se korištenje ovog proizvoda unutar jedne godine. Izbjegavajte prašinu, direktno sunčevo svijetlo, visoku vlagu i visoke temperature. Ne skladištiti u blizini otapala ili neke druge kemikalije.

0