+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Fargo DTC1250e kartični printer (Jednostrani)
Šifra: FAR.DTC1250eJS

Fargo DTC1250e kartični printer (Jednostrani)

Fargo DTC1250e kartični printer osigurava izradu fotografskih ID kartica koje izgledaju odlično bez napora. Idealan je za mala poduzeća, škole i lokalne samoupravne jedinice.

  • Printanje: Jednostrano
  • Rezolucija ispisa: 300 dpi
  • Zaštita podataka: AES – 256 enkripcija na printeru preko sigurne mreže

Pogledajte katalog   Fargo  DTC1250e

Opis

Fargo DTC1250e kartični printer i koder je idealno rješenje za mala poduzeća, škole i lokalne jedinice samouprave. Ovaj printer je najbrži u svojoj klasi što dopušta izradu 50% više vizualno bogatih isprava u boji u jednakom vremenu kao konkurencija. Njegov malen i kompaktan dizajn omogućuje integraciju u mnogo primjena te može jednostavno biti unaprijeđen za korištenje iCLASS SE® ldpera (dio iCLASS SE platforme), što omogućuje izradu sigurnih personaliziranih članskih i loyalty fotografskih ID kartica u jednom jednostavnom koraku. Opcionalan Wi-Fi® dodatak je isto dostupan da Vam pomogne u ispisu bilo gdje i bilo kada.

 

Korištenjem uključenog Swift ID® software – a za izradu bedževa možete dizajnirati prilagođene ID kartice u trenu te Vam Fargo Workbench® dijagnostički alat može pomoći u jednostavnom održavanju kartičnog printera kroz vrijeme. Fargo DTC1250e kartični printer / koder direktnog ispisa na karticu isto tako ima intuitivan SmartScreen® grafički prikaz prilagođen korisniku što omogućuje efikasno postavljanje, operaciju i održavanje Vaše tehnološke investicije.

 

Podržan s globalnom trogodišnjom garancijom, svaki HID Fargo kartični printer sedme generacije može biti jednostavno integriran i postavljen za rad s ostalim HID proizvodima, osiguravajući pritom da dobijete i održite maksimalnu vrijednost s  najpouzdanijim rješenjima u sigurnosnim identifikacijskim rješenjima.

*Jamstvo od 3 godine dostupno je uz ispunjavanje online registracije kartičnog printera (standardna garancija bez ispunjavanja online registracije iznosi 2 godine)

  • Jednostavan i priuštiv ispis visoke kvalitete

Zebra DTC1250e kartični printer ispisuje izdržljive kartice visoke kvalitete koje dobro izgledaju po priuštivim cijenama – bez kompleksnosti naprednijih sustava za kartičnu identifikaciju. Postavljanje traje svega par minuta s uključenim ID softwareom te je postupak ispisa ekstremno jednostavan za naučiti. Zebra DTC1250e kartični printer / koder je isto tako nevjerojatno pouzdan uz gotovo nikakve potrebe održavanja, što Vam dopušta izradu kartice jednu za drugom s minimalnom količnim nepotrebne zabrinutosti.

 

  • Svestrano i bezbrižno kartično printanje

Zebra DTC1250e ispisuje na više drugačijih vrsta ID kartica, uključujući i tanke fleksibilne kartice korištene za zdravstvene i transportne sustave; pametne kartice s ugrađenom elektronikom; i kartice s mogućnosti višestrukog ispisa koje eliminiraju otpad jednokratnih bedževa posjetitelja. Izaberite između ribona u boji jednostavnih za promjenu (EZ) ili ekonomičnije i više eko – prijateljske varijante ribona s mogućnosti punjenja (ECO). Samo Fargo kartični printeri s direktnim ispisom na karticu imaju ovu razinu fleksibilnosti, što omogućuje korisnicima najbolji odabir za njihove potrebe.

 

  • Višestruke dizajnerske mogućnosti

Asure ID Solo photo software za ispis ID kartica podržava dizajn predložaka te upravljanje ispisom i snimanjem. Isto tako s printerom dolazi “plug – and – play” Swift ID ugrađena aplikacija za izradu bedževa u jednostavne ili mobilne kartične potrebe.

 

  • Odlični rezultati od trenutka otvaranja kutije

Izrada fotografskih ID kartica koje su izdržljive, sigurne i vizualno privlačne je jednostavno s Fargo DTC1250e kartičnim printerom. Ovo je najbolji izbor za jednostavno gotovo rješenje koje štedi novac.

Standardne značajke

Način ispisa: Jednostrani ispis (mogućnost obostranog ispisa)
Tehnologija ispisa: Sublimacija boje / smole termalnim transferom
Rezolucija ispisa: 300 dpi
Brzina ispisa: 16 sekunda po kartici, 225 kartica na sat (YMCKO)
Uključen software: Ugrađena Swift ID® aplikacija za izradu bedževa i Fargo® Workbench software za kartično održavanje i dijagnostiku s Color Assist softwareom za usklađivanje spot boja
Zaštita podataka: AES – 256 enkripcija podataka na printeru preko sigurne mreže
Kapacitet spremnika:
  • Ulazni spremnik kapaciteta 100 kartica
  • Izlazni spremnik kapaciteta 30 kartica

Prihvaćene veličine kartica

CR – 80
CR – 79 s ljepljivom stražnjom stranom

Dodatne mogućnosti printera

Jednožičano Ethernet i USB 2.0 sučelje s linijskim tiskom i kodiranjem
Bežična veza s Wi-Fi® dodacima  (na printerima s omogućenom Ethernet mogućnosti)
Ribon u ulagaču jednostavnom za korištenje (AZ) ili eko – prijateljsko i ekonomsko rješenje punjivog ribona (ECO) – standardna crna smola ili YMCKO
Modul dvostranog ispisa
Koder magnetske trake i / ili pametne kartice (kontaktno i beskontaktno)
Set za čišćenje printera
Ethernet s unutarnjim serverom ispisa

GreenCircle® certificirani proizvod:

Organizacijama osigurava sustav za fotografski ispis ID kartica visokih performansa i niske energetske potrošnje koji podržava korporativnu održivost sa smanjenim troškovima. Održivi atributi HID kartičnih printera su certificirani od treće strane GreenCircle – a. Postupak certificiranja je potvrdio smanjenu potrošnju energije od 53% za Fargo DTC1250e kartični printer. Zadano vrijeme za stanje mirovanja printera je tvornički postavljeno na 5 minuta te poboljšanja u samom dizajnu printera smanjuju potrošnju energije dok je u pričuvnom stanju ili stanju mirovanja. Ušteda energije je izračunata na temelju procjene i usporedbe sa sličnim proizvodima trenutno dostupnim na tržištu.

0