+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Higijenska barijera Covid 19 s termovizijskom kamerom
Šifra: CAOZ.COVID19

Higijenska barijera Covid 19 s termovizijskom kamerom

  • higijenska barijera
  • spremnik za definfekciju ruku
  • termovizijska kamera za detekciju tjelesne temperature i nosi li osoba masku

 

Opis

Kakav je ovo tip barijere? 

Higijenska barijera Covid 19 higijenska barijera je koja omogućava kontrolu pristupa na osnovu detekcije tjelesne temperature.

Kako funkcionira?

Barijera prolaza ima integriranu termovizijsku kameru koja mjeri i pokazuje temperaturu. Ako temperatura nije povišena, na ekranu će se prikazati tjelesna temperatura u zelenoj boji, što će značiti da je posjetitelju omogućen prolaz. Termovizijska kamera također detektira i nosi li osoba masku. Nakon detekcije temperature, osoba stavlja obje ruke u utore na barijeri iz kojeg špricne određena količina dezinfekcijskog sredstva.

Koje su njene prednosti?

Prenost ove barijere je detekcija osoba s povišenom temperaturom radi pružanja zaštite od zaraze COVID-19 virusom.

 

 

Tehničke značajke

Snaga 110/220 V – 60/50 Hz. AC (% ± 10), 24 V DC.
~4,4W (okretna vrata), ~1,8W (jedinica za dezinfekciju) u stanju pripravnosti.
~12W (okretna vrata), ~33W (jedinica za dezinfekciju) max. tijekom prolaza.
Dimenzije 750 x 1263 x 293 + 470 mm (dužina ruku)
Karakteristike tijela Nehrđajući čelik “304-Grade” (op. 316) nehrđajući čelik s orbitalno brušenim mat (op. saten brušenim) uzorak, odjeljak za dezinfekciju od nehrđajućeg čelika 316.
Ruke Ø40 x 2 mm od nehrđajućeg čelika “304- Grade” (opcija 316). Ruke se mogu demontirati ili montirati jedna po jedna zasebno.

Kapacitet spremnika tekućine za dezinfekciju

5 + 5 l dva spremnika (opcionalno proširivi kapacitet, mogu se koristiti spremnici različitih veličina i volumena).
Protok s 1l sredstva za dezinfekciju 110 prolaza
Sustav kontrole Upravlja se suhim kontaktom ili ulazom za uzemljenje. Opciionalno RS232/RS485/TCP IP upravljački modul dostupan.
Sigurnost  Potrebno je pridržavati se sigurnosnih uputa dobavljača tekućine za dezinfekciju.
Potrebno je koristiti tekućinu za dezinfekciju koja je prikladna za bolnice i/ili objekte za preradu hrane i koja ne sadrži parfeme.
Indikatori  Indikatori statusa: Zelena strelica-crveni križ koji označava status barijere. Indikatori gornjeg prolaza: u stanju pripravnosti, ako postoji sustav čitača kartica, indikator skeniranja kartice je uključen indikatorska ploča treperi zeleno i postaje trajno zelena nakon odobrenog skeniranja kartice. Ako postoji sustav za detekciju temperature, indikator mjerenja temperature treperi zelenim svjetlom i postaje trajno zeleno nakon odobrenog mjerenja.
Nakon odobrenja oba sustava, prvo treperi zeleno a zatim zeleno svjetlo postaje fiksno nakon umetanja obje ruke u pretince za dezinfekciju. Počinje prskanje i raspršivanje uslijed čega LED dioda svijetli plavom bojom. Na kraju prskanja indikator gornjeg prolaza treperi zeleno dok se prolaz ne završi. U suprotnom, pojavljuje se crveno svjetlo, pali se zvučni signal i barijera neće dopustiti prolaz.
Hitni način rada U slučaju nužde ili nestanka struje, ruke se slobodno rotiraju kako bi omogućile brz prolaz (opcija. fail secure).
Protok Kapacitet mehanizma
Standardni okretni stubovi: Max.97 prolaza/minuti, Nominalni: 41 osoba/minuti.
Motorizirane okretnice: Max 48 prolaza/minuti, Nominalno: 29 osoba/minuti.
Sustav omogućuje sljedeći prolaz za manje od ~0,3 sekunde.

 

0