+385 1 30 98 900  |  +385 99 50 56 188‬ info@1klik.com.hr
Home » Proizvodi » Magicard Rio Pro kartični printer
Šifra:

Magicard Rio Pro kartični printer

Magicard Rio Pro predstavlja seriju printera koji su namijenjeni malo većem broju tiska kartica. Iako dolazi s jednostranim načinom tiska moguća je nadogradnja na dvostrani tisak jednostavnom izmjenom modula.

Pogledajte katalog  Magicard Rio Pro

Opis

Magicard Rio Pro kartični printer predstavlja seriju printera koji su namijenjeni malo većem broju tiska kartica. Iako dolazi s jednostranim načinom tiska moguća je nadogradnja na dvostrani tisak jednostavnom izmjenom modula. Sa USB i Ethernet sučeljima vrlo jednostavo se povezuje s računalom. Printer ima trogodišnje jammstvo i ponajprije je namijenjen tisku kako malo tako i većeg broja kartica s mogućnošću ponovnog tiska. Printer koristi “HoloKote” sigurnosnu tehnologiju koja se bazira na nanošenju vodenog žiga tokom tiska. Tehnologija ne zahtijeva dodatne troškove i može biti podesiva prema potrebama klijenta.

Opcija sigurnosnog kodiranja sadrži magnetnu traku i tehnologiju kontaktnih i beskontaktnih kartica. Rio Pro printer je poboljšan ICC softwareom koji služi za autentičnost odnosa boja između softwarea i printera. Prednji zaslon pruža korisničke informacije i interakciju s printerom.

Dimenzije i masa: 470 mm x 220 mm x 250 mm, 4.5 kg
Podržani operacijski sustavi: Windows 2000 Professional (SP4), XP, Vista and 7 (32/64 bit compatible), Windows Server 2003 R2 SP2, Server 2008 (32/64 bit compatible)

Top