+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Matica XID8100 kartični printer (Jednostrani)
Šifra: MAT.XID8100JS

Matica XID8100 kartični printer (Jednostrani)

Ispis na PVC karticama se razlikuje u mnogim stvarima od ispisa na papiru te je u ispisu kartica potrebno koristiti posebnu tehnologiju. Matica XID8100 kartični printer retransfer tehnologije je savršeno rješenje za potrebe redovnog dnevnog personaliziranja raznih vrsta PVC kartica.

 • Printanje: Jednostrano
 • Rezolucija ispisa: 300 dpi
 • Garancija: 2 godine, doživotna (glava printera)

Pogledajte katalog   Matica XID8100

 

Opis

Matica XID8100 kartični retransfer printer

Zahvaljujući retransfer tehnologiji ispisa, Matica XID8100 kartični printer može ispisivati preko ruba kartice bez ikakvih ograničenja dizajna PVC kartica ili rasporeda grafičkih elemenata. Dokazan modularan koncept omogućuje Matica XID8100 kartičnom printeru naknadnu nadogradnju kako potreba za ispisom kartica raste. Kao standardno, Matica XID8100 kartični printer dolazi s verzijom jednostranog ispisa ali razni moduli kao što su: modul okretanja kartica, modul za sprječavanje savijanja kao i velik izbor kodera mogu biti dodani na zahtjev. Velik izbor linijskih laminacijskih modula mogu biti dodani na printer kako bi dodatno zaštitili kartice od fizičkog oštećenja ili kako bi povećali sigurnost kartica.

Tehnologija retransfer ispisa printeru omogućuje ispis na bilo koji materijal kartica kao što su: PVC, ABS, PET, hibridne konstrukcije kartica, pa čak i Polikarbonati. Izlazni spremnik kojeg je moguće zaključati kao i sustav ulaganja materijala na prednjoj strani i zamjenjivi ulošci za ribone i retransfer film osiguravaju brzo i jednostavno mijenjanje potrošnog materijala.

Kako bi spojili svoj Matica XID8100 kartični printer na PC preko USB i Etherneta, dostupna su sučelja koja standardno dolaze uz printer. Sve nitne informacije o printeru mogu se vidjeti na LCD prikazu te postavke mogu biti promijenjene koristeći 4 gumba ispod LCD prikaza.

Motor za ispis zasnovan je na kućištu s metalnim okvirom te je ovo jako čvrst i precizan modul za tisak. Kompaktan i atraktivan dizajn osigurava da Matica XID8100 kartični printer stane u bilo koje radno okruženje te nudi izvanredne performanse za cijenu. Kao i svi ostali retransfer Matica printeri, tako i XID8100 kartični printer dolazi s doživotnom garancijom na glavu printera kad se koriste odgovarajući Matica potrošni materijali.

 

 • Savršeno rješenje za dnevne potrebe izrade kartica

Matica XID8100 kartični printer je idealni početnički printer za dnevno ispisivanje personaliziranih ID kartica. Zbog retransfer tehnologije ispisa, printer može ispisivati preko ruba bez ograničenja na dizajn kartica ili raspored elemenata kartica. Dokazan modularan koncept omogućuje naknadne nadogradnje printera po potrebi. Printer standardno dolazi u verziji jednostranog ispisa koja se može unaprijediti s raznim opcijama.

 

 • Retransfer tehnologija

Retransfer tehnologija ispisa omogućuje printeru ispis na bilo koju vrstu materijala kao što su: PVC, ABS, PET, hibridne konstrukcije pa čak i Polikarbonati. Izlazni spremnik je moguće zaključati te ubacivanje materijala s prednje strane printera s zamjenjivim ulošcima za ribone i retransfrer film osigurava brzu i jednostavnu promjenu potrošnog materijala.

 

 • USB i Ethernet povezivanje

Kako bi povezali printer na svoj PC dostupna su USB i Ethernet sučelja te dolaze standardno uz printer. Sve bitne informacije o printeru i njegovom statusu prikazuju se na LCD zaslonu te je isto tako postavke moguće lagano prilagođavati preko 4 gumba ispod LCD zaslona.

 

 • Čvrst i pouzdan

Motor za ispis zasnovan je na kućištu s metalnim okvirom te je ovo jako čvrst i precizan modul za tisak. Kompaktan i atraktivan dizajn osigurava da Matica XID8100 kartični printer stane u bilo koje radno okruženje te nudi izvanredne performanse za cijenu. Kao i svi ostali retransfer Matica printeri, tako i XID8100 kartični printer dolazi s doživotnom garancijom na glavu printera kad se koriste odgovarajući Matica potrošni materijali.

Matica XID8100 radi samo sa novim SRT ribonima i retransfer filmom.

Standardne značajke

Način ispisa: Jednostrani ispis (mogućnost obostranog ispisa)
Tehnologija ispisa: Sublimacija boje retransfer tehnologijom
Mogućnost ispisa: Jednostrani ili obostrani ispis (dodatno) preko ruba
Rezolucija ispisa: 300 dpi
Podržane vrste kartica: Vrste kartica: PVC, Kompozitne PVC, ABS, PET i Polikarbonatne kartice ISO ID – 1/CR – 80 veličine (85.60 x 53.98 mm)
Podržane debljine kartica: 0.25 – 1.02 mm (potrebna prilagodba spremnika kartica)
Brzina ispisa: Do 102 kartice na sat (jednostrane)
Kapacitet spremnika kartica:
 • Ulazni spremnik: 200 kartica (0.76 mm)
 • Izlazni spremnik: 100 kartica (0.76 mm)
Driveri: Windows 7, 8, 10 (32 i 64 bita)
Sučelje: USB 2.0 i Ethernet

Dimenzije i težina

Fizičke dimenzije (Š x D x V) 34.3 cm x 32.2 cm x 36.0 cm
Težina: 13.9 kg (bez dodatno dostupnih proširenja)

Garancija

 • Printer:  24 – mjesečno jamstvo
 • Glava printera: doživotna garancija kod korištenja EDIsecure materijala

0