+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Arhiva 1Klik proizvoda » Pješačka barijera – tripod SL2012
Šifra:

Pješačka barijera – tripod SL2012

Okretne barijere napravljene su za kontrolu prolaza na područjima sa visokim intenzitetom protoka ljudi. Napravljene su od kvalitetnih materijala te su idealna rješenja za pomorske, željezničke i podzemne stanice, zračne luke, sportske centre, javne ustanove te za sva područja gdje je potrebna optimizacija ulaska i izlaska.

Pogledajte katalog   Turnstile SL2012

Opis

Pješačka barijera – tripod SL2012 potpuno je inovativno izvedena zbog svoje veličine i težine, a pri dizajnu ovog tripoda smo planirali sve pojedinačne djelove posebno i minuciozno. Tripod je sastavljen od 10 dijelova koji se spajaju na mjestu montaže. Veliki problem bio je također što se je, radi težine u mnogim slučajevima tripod, oštećivao pri transportu. Te mogućnosti sada su uvelike smanjene. Tripod je napravljen tako da ga jedna osoba sastavi za svega 25 minuta. 4 mjesta (točke) su predviđena za pričvrščivanje tripoda za tlo. Do njih dođemo preko odstranjivih poklopaca na vanjskoj strani nosivih stupova. Na gornjoj strani su već pripremljene 2 rupe (prekrivene) gdje s emontiraju čitači. Na sredini se nalazi pokazivač smjera koji signalizira u kojem smjeru je prolaz slobodan. Mehanizam omogućava prolaz u oba smjera (ulaz/izlaz). Pokrov tripoda napravljen je tako, da ga možemo okrenuti na unutarnju ili vanjsku stranu, a u slučaju da nam prostor to omogućava, bravu možemo sakriti na zadnju stranu tripoda.

Dodatno si također možete osmisliti i el.bravu s kojom pojednostavite prolaz u posebnim prigodama ili u primjeru panike. Sa električnom bravom se na taj način spušta ruku, iz horizontalnog položaja u vertikalni. Mehanizam ima ugrađenu sigurnosnu funkciju u primjeru strujnog prekida. U tom se primjeru ruka tripoda samostalno spusti iz horizontalnog u vertikalni položaj i omogućava slobodan prolaz. Elektronika omogućava također i priključivanje signala iz požarne centrale da se ruka samostalno spusti.

0