+385 1 30 98 900 info@1klik.com.hr
Home » O nama
O nama2018-09-14T12:20:23+00:00

1Klik

O nama

location-signSavska cesta 118
HR-10000 ZAGREB
Tel.: 01 30 98 900
E-mail: info@1klik.com.hr

O nama

Mi smo tim koji ima cilj postati jednim on najvećih ponuđača programske opreme, informatičkih i identifikacijskih rješenja na hrvatskom tržištu i Adria regiji. U posljednjih nekoliko godina uspjeli smo postaviti temelje za postizanje tog cilja. Trenutno smo prisutni na tržištima Hrvatske, Slovenije i Italije. Naš osnovni cilj je nuditi tehnologije koje se jednostavno implementiraju i jednostavne su za korištenje, a sve kako bismo optimizirali i pojednostavnili poslovne procese naših klijenata. Naša primarna djelatnost je pružanje identifikacijskih rješenja (ID kartice i dodaci, printeri za ID kartice, personalizacija ID kartica). Istovremeno pod tržišnom markom eKLIK razvijamo i ostala poslovna informatička rješenja. Pod eKLIK tržišnom markom se skriva raznolika ponuda software-a za sportske centre, kozmetičke salone, trgovine, ugostitelje, proizvodne, skladišne i logističke sustave.

Kako bi klijentima omogućili da sve svoje zahtjeve ispune na jednom mjestu u ponudu smo odlučili uvrstiti i specijaliziranu hardversku opremu (RFID oprema, POS oprema) te ostalu opremu za kontrolu pristupa (barijere, čitači, oprema za videonadzor itd.).

Naša misija je klijentu omogućiti da zaista jednim klikom dođe do rješenja!

Članovi tima

Rusmir Agić
Rusmir AgićVlasnik
Vlasnik i direktor firme. Voditelj međunarodnih projekata i suradnje
nekoliko kompanija u Sloveniji i Hrvatskoj. Odgovoran za veće projekte integracija i implementacija rješenja.

Postanite član 1Klik tima

U stalnoj smo potrazi za kreativnim osobama s kojima možemo ostvariti svoje zadane ciljeve. Pregledajte naš web i ako se vidite u takvom okruženju, pošaljite nam svoj životopis, bilo bi nam drago da se upoznamo i popričamo o Vašim ciljevima i ambicjama. Tko zna možda ste baš Vi novi član 1Klik tima.

*Molimo Vas da CV šaljete u pdf formatu.

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Davor Butković
Davor ButkovićVoditelj proizvodnje / Chief Production Officer
Voditelj proizvodnje iz čije radionice izlaze naši najkvalitetniji uratci. Davorova upornost i kreativnost pretvara Vaše ideje u stvarnost.
Zlatko Popić
Zlatko PopićVoditelj tehnologije, inovacija i razvoja / Chief Technology Innovation Officer
Vjeran drug i marljiv radnik koji Vam uvijek stoji na raspologanju u slučaju estetske korekcije Vaših ideja i pomoći oko dizajna te podrške u radu s našim alatima i proizvodima.
Sara Ilakovac
Sara IlakovacVoditeljica operacija / Chief Operations Officer
Naša je ženska ruka organizirana i sposobna, ali i mnogo više od toga. Uz vođenje projekata zaslužna je I za održavanje balansa I reda u uredu.
Branimir Martić
Branimir MartićVoditelj logistike / Chief Logistics Officer
Kada treba biti “sve po špagi” zovite Baneta. Odjel Prodaje/Podrške ne bi bio isti bez njegove predanosti radu, pedantnosti i smisla za humor.
Martina Alviž
Martina AlvižVoditeljica operacija / Chief Operations Officer
Kristina Ćuk
Kristina ĆukVoditeljica ureda / Chief Administrative Officer
Bojan Raić
Bojan RaićSuradnik u proizvodnji / Production Associate
Antonio Vodopija
Antonio VodopijaSuradnik u proizvodnji / Production Associate
Top