+385 1 30 98 900  |  +385 99 50 56 188‬ info@1klik.com.hr
Home » O nama
O nama2019-08-05T15:05:45+00:00

1Klik

O nama

location-signSavska cesta 118
HR-10000 ZAGREB
Tel.: 01 30 98 900
E-mail: info@1klik.com.hr

O nama

Mi smo tim koji ima cilj postati jedan on najvećih ponuđača programske opreme, informatičkih i identifikacijskih rješenja na hrvatskom tržištu i Adria regiji. U posljednjih nekoliko godina uspjeli smo postaviti čvrste temelje za postizanje tog cilja te smo trenutno prisutni na tržištima Hrvatske, Slovenije i Italije. Naša osnovna misija je ponuditi tehnologije koje se jednostavno implementiraju i jednostavno koriste, a sve kako bismo optimizirali i pojednostavili poslovne procese naših klijenata. Naša primarna djelatnost je pružanje identifikacijskih rješenja (ID kartice i dodaci, printeri za ID kartice, personalizacija ID kartica), a istovremeno pod tržišnom markom eKLIK razvijamo i ostala poslovna informatička rješenja – softvere za sportske centre, kozmetičke salone, trgovine, ugostiteljske objekte, proizvodne, skladišne i logističke sustave.

Kako bi klijentima omogućili da sve svoje zahtjeve ispune na jednom mjestu, u ponudu smo odlučili uvrstiti i specijaliziranu hardversku opremu (RFID oprema, POS oprema) te ostalu opremu za kontrolu pristupa (barijere, čitačei, opremu za videonadzor i sl.).

Naša misija i želja je klijentu omogućiti da zaista jednim klikom dođe do rješenja!

Članovi tima

Rusmir Agić
Rusmir AgićVlasnik
Vlasnik i direktor firme. Voditelj međunarodnih projekata i suradnje
nekoliko kompanija u Sloveniji i Hrvatskoj. Odgovoran za veće projekte integracija i implementacija rješenja.

Postanite član 1Klik tima

U stalnoj smo potrazi za kreativnim osobama s kojima možemo ostvariti svoje zadane ciljeve. Pregledajte naš web i ako se vidite u takvom okruženju, pošaljite nam svoj životopis, bilo bi nam drago da se upoznamo i popričamo o Vašim ciljevima i ambicijama. Tko zna, možda ste baš Vi novi član 1Klik tima.

*Molimo Vas da CV šaljete u pdf formatu.

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Davor Butković
Davor ButkovićVoditelj proizvodnje / Chief Production Officer
Voditelj proizvodnje iz čije radionice izlaze naši najkvalitetniji uradci. Davorova upornost i kreativnost pretvara Vaše ideje u stvarnost.
Zlatko Popić
Zlatko PopićVoditelj tehnologije, inovacija i razvoja / Chief Technology Innovation Officer
Vjeran drug i marljiv radnik koji Vam uvijek stoji na raspologanju u slučaju estetske korekcije Vaših ideja i pomoći oko dizajna te podrške u radu s našim alatima i proizvodima.
Martina Alviž
Martina AlvižVoditeljica prodaje / Chief Sales Officer
Branimir Martić
Branimir MartićVoditelj logistike / Chief Logistics Officer
Kada treba biti “sve po špagi”, zovite Baneta. Odjel Prodaje/Podrške ne bi bio isti bez njegove predanosti radu, pedantnosti i smisla za humor.
Antonio Vodopija
Antonio VodopijaSuradnik u proizvodnji / Production Associate
Top