+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Akreditacije
Šifra:

Akreditacije

Akreditacija je vrlo bitna na raznim prezentacijama, seminarima, eventima i sl. uključuje identifikacijske dodatke kao što su PVC kartica, zaštita kartice (etui), vezica, kvačica itd.

Opis

Akreditacije u 1Klik-u nudimo kao cjelovito rješenje na području organizacije događaja i akreditiranja sudionika za organiziranje evenata, sajmova, kongresa, konferencija, seminara što može biti prava noćna mora, čak i za marketinške agencije, koje se s time svakodnevno susreću.

Akreditacijski sustav u 1Klik-u sadrži tri faze:

-izrada akreditacijskih iskaznica
-sustav akreditiranja
-dodaci za iskaznice

Ako želite u kratkom vremenu identificirati brojne posjetitelje, akreditacijska iskaznica idealan je izbor. Korištenjem iskaznica izbjegava se gužva prilikom prijave sudionika, a spisak sudionika prethodno je unesen u sustav podataka, te se time smanjuje i mogućnost krivotvorenja i/ili neovlaštenog ulaska.

U 1Klik-u smo u mogućnosti ponuditi i izdavanje iskaznica i akreditacija na mjestu samog događanja. Po želji, akreditacijske kartice možemo opremiti s fotografijom, bar kodom, magnetnom stazom, ili čak sa beskontaktnim čipom. Iskaznice se mogu, radi lakšeg raspoznavanja, vizualno podijeliti na više skupina, kao što su: sudionici, predavači, organizatori, novinari, VIP osobe i sl. Uz pomoć sustava (putem barkoda, RFID čipa, magnetne staze i sl.) u svakom trenutku nudimo uvid i ažuran pregled nad događajem.

Iskaznice mogu poslužiti i za oglašavnje vaših usluga ili sponzora. Mogućnosti su brojne, a zadovoljstvo višestrano.

Dodaci za akreditacije:

Nezaobilazan element uz akreditacijske kartice su i dodaci, kao što su: držači akreditacija, okovratne trakice, privjesci i slično. Takvi dodaci mogu poslužiti i kao poslovni poklon za Vaše partnere i klijente.

 

0