+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Matica XL8300 kartični printer
Šifra: MAT.XL8300

Matica XL8300 kartični printer

Organizatori koncerata, profesionalne sportske lige ili pak velike marketinške agencije mogu se osloniti na Matica XL8300 kartični printer da prenese poruku i značenje događaja. Kartice velikog formata mogu poslužiti kao medij za prolazak na događajima ili kao karte, kao i akreditacije za identifikaciju stalnih posjetitelja, VIP ili osoblja.

 • Printanje: Jednostrano
 • Rezolucija ispisa: 300 dpi
 • Garancija: 3 godine, doživotna garancija (glava printera)

Pogledajte katalog   Matica XL8300

SKU: MAT.XL8300 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Matica XL8300 kartični retransfer printer

Organizatori koncerata, profesionalne sportske lige ili pak velike marketinške agencije mogu se osloniti na Matica XL8300 kartični printer da prenese poruku i značenje događaja. Kartice velikog formata mogu poslužiti kao medij za prolazak na događajima ili kao karte, kao i akreditacije za identifikaciju stalnih posjetitelja, VIP ili osoblja. Kartice velikog formata isto tako mogu olakšati sigurnost i kontrolu prolaska. S brzinom tiska od 128 kartica na sat u monokromatskom ispisu ili 85 kartica na sat u boji, ovaj model Vam može osigurati mirnoću čak i u vrijeme hitnih rokova ili hektičkog rasporeda.

Integriranjem iste retransfer tehnologije kao Matica XID8300 model, Matica XL8300 proširuje ponudu oštrog i čistog ispisa na velike formate kartica te osigurava istu produkcijsku kvalitetu kao i ostatak XID Series 8 printera.

 • Ispis bedževa za događaje s Matica XL8300

Matica XL8300 kartični printer koristi isprobanu retransfer tehnologiju ispisa za superiornu kvalitetu ispisa bedževa događaja na ne – standardnim širokim formatima kartica. Ovaj model produžuje širok portfolio Matica tvrtke kako bi zadovoljili rastuće zahtjeve industrije upravljanja događajima.

 

 • Izradite velike kartice i bedževe koji odražavaju sliku vašeg branda

Matica XL8300 kartični printer nudi najveću površinu ispisa na tržištu i izvanrednu kvalitetu ispisa od 300 dpi – a kako bi neprimjetno prikazali svoj brand ili organizaciju: od profesionalnih do zaigranih, od suptilnih do stimulirajućih.

Ovaj kartični printer dopušta izbor između tonova monokromatske karbon crne ili punog opsega boje. Nadalje, niste vezani za standardne PVC kartice nego možete koristiti druge materijale kartica kao što su ABS ili PET.

 

 • Regulirajte pristup i osigurajte sigurnost posjetitelja

Pogotovo za vrijeme velikih događaja ili kad gosti dolaze i odlaze kroz dan, hrabre kartice velikog formata ili kartice šifrirane po boji mogu pomoći u identifikaciji posjetitelja na prvi pogled. One isto tako mogu pomoći osoblju u regulaciji prolaska od ulaza do zona sjedenja ili VIP događaja.

Bedževi za događaje isto služe svrsi za Vaše posjetitelje, gdje je npr. osoblje događaja lagano za primijetiti. Isto tako se gosti na velikim profesionalnim događajima mogu pouzdati u kartice velikog formata kako bi se međusobno prepoznali, pokrenuli razgovor i uspostavili veze izvan formalnih događaja povezivanja.

 

Standardne značajke

Način ispisa: Jednostrani ispis
Tehnologija ispisa: Sublimacija boje retransfer tehnologijom (YMCK) / termalni transfer (monokromatski “K”)
Mogućnost ispisa: Jednostrani ispis na karticama velikog formata
Rezolucija ispisa: 300 dpi
Podržane vrste kartica: ABS, CR80 plastična ili metalna, PET, PVC
Podržane debljine kartica: 0.25 – 1.02 mm (potrebna prilagodba spremnika kartica)
Brzina ispisa:
 • Monokromatski: do 128 kartica na sat
 • Boja: Do 85 kartica na sat
Kapacitet spremnika kartica:
 • Ulazni spremnik: 100 kartica (0.76 mm)
 • Izlazni spremnik: 100 kartica (0.76 mm)
Driveri: Windows XP, 7, 8
Sučelje: USB 2.0 i Ethernet

Dimenzije i težina

Fizičke dimenzije (Š x D x V) 54.9 cm x 32.2 cm x 41.1 cm (uključuje spremnike za kartice velikih formata)
Težina: 15.6 kg (bez dodatno dostupnih proširenja)

Garancija

 • Printer: 36 – mjesečno jamstvo
 • Glava printera: doživotna garancija kod korištenja EDIsecure materijala

0