smart-gifty-slika1

 

S obzirom na našu predanost IT rješenjima koja olakšavaju, pomažu i ubrzavaju radne procese tvrtki, partnertstvo s londonskom tvrtkom Smart Octopus Solutions i njenim SmartGifty rješenjem prezentiralo nam se kao prirodni produžetak naših djelatnosti. S nekoliko podružnica izvan Engleske; u Hrvatskoj, Sloveniji, Slovačkoj i Češkoj Republici, tvrtka zrcali glavnu ideju svog rješenja – multilokacijska primjena upravljanja poklon i loyalty karticama.

 

smart-gifty-slika2

Što možete dobiti sa SmartGifty rješenjem?

SmartGifty je web platforma namijenjena upravljanju poklon i loyalty karticama. Ovo digitalno rješenje nudi vam uvid u sve transakcije poklon kartice, kao i razne statistike koje će vam poslužiti kao odlična odskočna daska za planiranje marketinških aktivnosti. Ono što je specifično kod SmartGifty rješenja je visoka mogućnost vaše kontrole nad svim aktivnostima poklon kartice – vi određujete pravila o valjanosti, minimalnoj i maksimalnoj vrijednosti, mogućnostima produljenja, dizajnu, i tako dalje.

Kome je namijenjen SmartGifty?

Ovo digitalno rješenje isprva je kreirano za trgovačke centre radi integracije većeg broja njihovih podružnica, ali je našlo plodno tlo i za ostale višelokacijske tvrtke kao što su trgovine, kafići i restorani. Koristiti ga mogu male, srednje i velike tvrtke, a ono od čega će sve one profitirati je:

kartice pngovi

1 Klik i SmartGifty – priča sa sretnim završetkom za vas

U stilu poznate krilatice “zajedno smo jači”, nudimo vam cjelovito rješenje za poklon i loyalty kartice. Uz SmartGifty platformu, kartice i tisak na kartice, možemo vam ponuditi i čitače bar kodova te ručne terminale, jer će oni poslužiti očitavanju poklon kartica krajnjih kupaca u trgovinama, kafićima i restoranima. Uz SmartGifty i 1 Klik ćete, dakle, dobiti paket proizvoda koji podrazumijeva integraciju softvera i fizičkih proizvoda, a uz koji vam drugi paket neće biti potreban.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici SmartGiftyja i kontaktirati nas na:

e-mail-smart-gifty

 

rusmir.agic@smartgifty.com

 

Više pročitajte na službenim stranicama Smart Gifty ovdje!