+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Evolis Avansia ribon YMCFK (400 ispisa)
Šifra: EVO.R.YMCK-RT5F014

Evolis Avansia ribon YMCFK (400 ispisa)

  • Ribon u boji od 5 panela: žuti, magenta, cyan, fluorescentni, crna smola
  • Ispisa po roli: do 400 (jednostrano)
  • Za printere: Avansia
  • Šifra proizvođača: RT5F014NAA

Opis

Koristite YMCFK ribon za jeftin ispis kartica visoke sigurnosti

Tehnologija omogućuje rapidnu promjenu na tržištu. Krađa identiteta je brzo – rastuća globalna prijetnja te digitalni ispis može olakšati krivotvorenje kartica i dokumenata.

Stoga je Evolis YMCFK ribon idealno rješenje za osiguravanje ID kartica lagano, brzo, precizno i na ispravan način.

YMCFK ribon se sastoji od ribona u boji (YMC) i crne smole (K) uz dodatni visoko sigurnosni fluorescentni (F) panel.

Fluorescentni panel izrađuje slike i tekst u sivim tonovima koji se pojavljuju na kartici samo kad je kartica izložena UV svijetlu.

UV ispis pomaže u osiguravanju kartica bez utjecaja na njihovu pouzdanost. Predstavlja značajnu sigurnosnu značajku koja pomaže u zaustavljaju prevare i krivotvorenja. Stoga je ovaj ribon idealno rješenje za sigurnosne državne primjene.

RT5F014NAA ribon je dizajniran za rad s Avansia kartičnim printerima.

  • Fiksni podaci (isti tekst i/ili slike ispisane na svakoj kartici) ispisani s UV panelom su upravljani standardnim Avansia driverom printera
  • Varijabilni podaci (drugačiji tekst i/ili slike koje se razliku na svakoj kartici) trebali bi biti upravljani softwareom za dizajn kartice.

Evolis elektronički ključ dolazi sa svakim ribonom u boji. Prvo ćete trebati instalirati ribona a zatim ključ unutar printera.

Elektronički ključ je opremljen s RFID oznakom koja komunicira s elektroničkom pločom unutar printera. Bez ovog ključa printer neće tiskati.

 

Tehničke značajke

Ribon u boji se sastoji od PET (polietilen tereftalat) materijala uz tanki sloj specijaliziranog premaza. Koncentracija bojila je veoma niska te su netopljivi u vodi. U procesu ispisa riboni difuziraju tek na temperaturama iznad 50°C.

 

Preporuke skladištenja

Preporučuje se korištenje ovog proizvoda unutar jedne godine. Izbjegavajte prašinu, direktno sunčevo svijetlo, visoku vlagu i visoke temperature. Ne skladištiti u blizini otapala ili neke druge kemikalije.

0