+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » RFID UHF naljepnice
Šifra:

RFID UHF naljepnice

Confidex UHF naljepnica za vjetrobransko staklo ™ posebno je dizajnirana za brzu i pouzdanu identifikaciju vozila. RFID oznaka UHF-a optimizirana je za vjetrobransko staklo automobila i pogodna je za širok izbor automatskih aplikacija za identifikaciju vozila, kao što su kontrola pristupa, parkirna dozvola, naplata cestarine ili potvrda o osiguranju. Proizvod nije prenosiv i ne može se ukloniti bez uništavanja.

Pogledajte katalog  UHF Naljepnica

Opis

RFID naljepnice nove generacije “pametnih” (smart) naljepnica opremljene su RFID tehnologijom i nadilaze neka ograničenja tradicionalnog bar-koda.
Bar-kod kao tehnologija automatske identifikacije u upotrebi je već desetljećima i vrlo je dobro etabliran. Ipak, jednom otisnute, bar-kod naljepnice ne mogu više biti promijenjene, a da bi je skener pročitao mora biti u vidljivom dometu skenera. Integrirani elektronički sklop sadrži digitalnu memoriju i može biti programiran ili re-programiran korištenjem radio-valova. Smart naljepnice imaju očitu prednost pred tradicionalnim bar-kod naljepnicama u aplikacijama gdje je potrebna kombinacija efikasnosti čitanja i vizualna, ljudskom oku razumljiva informacija.

Dodatne informacije

Tip

13,56 MHz ( mifare ), 125 kHz

0