+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Evolis Avansia ribon YMCKI (400 ispisa)
Šifra: EVO.R.YMCK-RT5F012

Evolis Avansia ribon YMCKI (400 ispisa)

  • Ribon u boji od 5 panela: žuti, magenta, cyan, crna smola, inhibitor
  • Ispisa po roli: do 400 (jednostrani)
  • Za printere: Avansia
  • Šifra proizvođača: RT5F012NAA

Opis

Koristite YMCKI ribon za kartice s magnetskom trakom, čipom i potpisnim područjem

Evolis YMCKI ribon sastoji se od žutog (Y), magenta (M) i cyan (C) panela za ispis slika u punoj boji te jednim panelom od crne smole (K) za ispis teksta ili barkoda. Na kraju ribon ima inhibitor (I) panel koji je posebno premazan kako bi zaustavio ispis dizajna na određene dijelove kartice kao što je magnetska traka, čip ili potpisni panel:

  • Područja kartice na koje se ne smije vršiti tisak mogu biti specificirana u driverima printera. Moguće je definirati do 5 različitih dijelova na jednoj kartici;
  • Za vrijeme procesa ispisa, inhibitor (I) je primijenjen na transparentni film nakon Y,M,C i K panela na mjestima definiranim u driveru printera;
  • Za vrijeme transfera ispisanog filma (s Y, M, C, K i I panelima), definirana područja za I panel neće biti prenesena na karticu.

RT5F012NAA ribon je dizajniran za rad s Evolis Avansia kartičnim printerom.

Evolis elektronički ključ dolazi sa svakim ribonom u boji. Prvo ćete trebati instalirati ribona a zatim ključ unutar printera.

Elektronički ključ je opremljen s RFID oznakom koja komunicira s elektroničkom pločom unutar printera. Bez ovog ključa printer neće tiskati.

Tehničke značajke

Ribon u boji se sastoji od PET (polietilen tereftalat) materijala uz tanki sloj specijaliziranog premaza. Koncentracija bojila je veoma niska te su netopljivi u vodi. U procesu ispisa riboni difuziraju tek na temperaturama iznad 50°C.

 

Preporuke skladištenja

Preporučuje se korištenje ovog proizvoda unutar jedne godine. Izbjegavajte prašinu, direktno sunčevo svijetlo, visoku vlagu i visoke temperature. Ne skladištiti u blizini otapala ili neke druge kemikalije.

0