+385 1 30 98 900  ‬ prodaja@1klik.com.hr

+385 1 30 98 900

Početna » Proizvodi » Evolis Avansia ribon YMCKH (400 ispisa)
Šifra: EVO.R.YMCK-RT5F013

Evolis Avansia ribon YMCKH (400 ispisa)

  • Ribon u boji od 5 panela: žuti, magenta, cyan, crna smola, toplinski pečat
  • Ispisa po roli: do 400 (jednostrani)
  • Za printere: Avansia
  • Šifra proizvođača: RT5F013NAA

Opis

Koristite YMCKH ribon za kartice koje nisu PVC

Evolis YMCKH ribon je dizajniran kako bi omogućio retransfer printerima da koriste razne kartične supstrate koje nisu PVC kao što su: polikarbonati (PC), PET-G i ABS.

Polikarbonatne kartice su idealne za primjene gdje je potreba dugovječnost i sigurnost kartica.

Evolis YMCHK ribon se sastoji od ribona u punoj boji (YMC) i panela crne smole (K) te dodatnog panela za toplinski pečat (H).

Panel za toplinski pečat (H) je posebno premazivanje koje se primjenjuje nakon Y, M, C i K panela kako bi omogućio dobar transfer ispisa na kartice s neujednačenim površinama.

RT5F013NAA ribon je dizajniran za rad s Evolis Avansia kartičnim printerom.

Evolis elektronički ključ dolazi sa svakim ribonom u boji. Prvo ćete trebati instalirati ribona a zatim ključ unutar printera.

Elektronički ključ je opremljen s RFID oznakom koja komunicira s elektroničkom pločom unutar printera. Bez ovog ključa printer neće tiskati.

Tehničke značajke

Ribon u boji se sastoji od PET (polietilen tereftalat) materijala uz tanki sloj specijaliziranog premaza. Koncentracija bojila je veoma niska te su netopljivi u vodi. U procesu ispisa riboni difuziraju tek na temperaturama iznad 50°C.

 

Preporuke skladištenja

Preporučuje se korištenje ovog proizvoda unutar jedne godine. Izbjegavajte prašinu, direktno sunčevo svijetlo, visoku vlagu i visoke temperature. Ne skladištiti u blizini otapala ili neke druge kemikalije.

0